3000 m2

0 Dhoma

0 Garazh

Shitet Bar-Restorant

Per shitje

€ 400000

Shitet Bar-Restoranti “ Bujtina e Kuqe” me vendodhje ne Ndroq-Tirane.. Bar-Restoranti ka një sipërfaqe totale 3000m2, ku 800m2 janë ndërtim. Bar-Restoranti është i organizuar në një ambient të hapur dhe të areduar në mënyrë bashkohore, kuzhinë më vete dhe 4 tualete. Është i orjentuar Jug-Lindje-Perëndim. Është i paisur me certifikatë pronësie (800m2). Çmimi 133€/m2. Cmimi total 400000€.

Harta e prones