1435 m2

19 Dhoma

1 Garazh

Hoteli jepet me qera

Me qera

€ 12000/muaj

Objeki eshte 5 katesh me 1 kat nentoke dhe ndodhet ne rrugen Mine Peza afer rruges Asim Vokshi brenda unazes se vogel, 800m nga qendra dhe 100m nga rrethrrotullimi i Zogut te Zi. I gjithe objekti eshte konceptuar me fasade te modernizuar xhami. Kati Nentoke: Dritare ajrimi, i planifikuar per restorant, bar, club, pub, muzike live etj. (303.5m2) Kati Perdhes: Perbehet nga Bar-Kafe 209 m², verande te mbyllur, e cila hapet sipas nevojave (ambjent i pershtatshem per pirjen e duhanit) si dhe recepsioni i hotelit prej 25 m². (278.2m2) Kati i Pare: Hotel me 4 dhoma e 1 suite. (228.2m2) Kati i Dyte: Hotel me 6 dhoma. (226.2) Kati i Trete: Hotel me 6 dhoma. (226.2) Kati i Katert: Hotel me 2 suita, bar-kafe 42 m² dhe nje verande 55 m². (175m2) Objekti perbehet nga keto facilitete: • Ashensor me kapacitet per 6 persona, i cili lidhet me te gjitha ambjentet e objektit • Shkalle emergjence • Sistemi i mbrojtjes nga zjarri me uje dhe sensore tymi • Monitorim me kamera i te gjitha ambjenteve te shfrytezimit e te sherbimit • Instalime elektrike me materiale italiane bashkohore • Uje 24h me depozita reserve • Sistem ngrohje diellore • Bashkangjitur jane planimetrite per cdo kat dhe fotog Gjithsej 16 Dhoma dhe 3 Suita.

Harta e prones