307 m2

0 Dhoma

0 Garazh

Jepet me qera Bar Caffe

Me qera

€ 2000/muaj

Jepet me qera Bar CAFFE Lokali ndodhet ne Qytet Studenti .Ka sip 307m2+territor te jashtem. Ky ambient te ofron qetesin dhe komoditetin ne saj te punimeve cilesore te kryera ne te si dhe per shkak te stilit modern te mobilimit. Gjithashtu dhe qendrimi ne territorin e jashtem eshte vertet I kendshem ne saj te luleve dhe pishines. Çmimi 2000 euro/muaj.Garanci 15.000euro Lokali eshte I paisur me licence diskoteke 2 here ne jave diteve te Marte dhe te Ejte

Harta e prones