300 m2

0 Dhoma

0 Garazh

Jepet Dyqani me qera

Me qera

€ 300/muaj

Jepet Dyqani me qera Dyqani ndodhet pas fushes” Ali Demi” Rruga “Taulantja” .Ka nje sip 300m2 dhe është i gjithe një sipërfaqe. Dyqan eshte i përshtatshëm për çdo lloj biznesi,vecanerishte per biznese te medha si call center.Dyqani ka ambiente te medha dhe me drite. Orjentimi J Dyqani eshte I ri .Eshte I organizuar ne nje ambient Çmimi 3000euro/muaj

Harta e prones